FRANŠIZA


Tunaholic je idealan partner u otvaranju objekta sa gastro ponudom. Riblje delicije pripremljene na moderan i inovativan način nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Nudimo jednostavan partnerski-franšizni model koji podrazumijeva potpuni prijenos svih elemenata brenda.

Iznimnom pažnjom odabranih sirovina i receptura, upotreba svježih namirnica, poseban način pripreme jela, pažnja na adekvatnoj i personaliziranoj ambalaži garancija su za ujednačenost kvalitete jela.

Prepoznatljiv i jedinstven dizajn Tunaholic objekata, zajedno uz vrhunsku uslugu osoblja i način pripreme jela imaju cilj da svakom potrošaču osiguraju besprijekorno gastro iskustvo.


tunaholic fransiza
fransiza pathtimeline

Tunaholic koncept franšize je baziran na entuzijazmu, originalnosti, gastro spoju moderne i tradicionalne namirnice, zdravom i glavnom sastojku – ribi.


PREUZMI FRANŠIZNU BROŠURU

TUNAHOLIC I ODRŽIVOST

Odgovornost za okoliš oduvijek je bio prioritet u Tunaholicu i zbog toga ambalaža koja se koristi u Tunaholic fish baru je napravljena od recikliranih materijala te je korištenje plastike svedeno na minimum.

Tunaholic želi širiti pozitivan utjecaj na svijet oko sebe širenjem svojeg poslovanja kroz franšize, kako bi očuvali more za generacije koje dolaze.


Image